• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 20 februarie. Jorge, prima reacție după ce a petrecut o noapte în tabăra Războinicilor: „Sunt foarte norocos”

Survivor All Stars 2024, 20 februarie. Jorge, prima reacție după ce a petrecut o noapte în tabăra Războinicilor: „Sunt foarte norocos”

Survivor All Stars 2024, 20 februarie. Jorge, prima reacție după ce a petrecut o noapte în tabăra Războinicilor: „Sunt foarte norocos”

S-au făcut schimbări majore săptămâna trecută la Survivor All Stars 2024! Maria Lungu și Andrei Ciobanu se află în echipa Faimoșilor, iar în schimbul celor doi, cei din tabără albastră l-au primit pe Jorge!

Gallery

​O nouă săptămâmă a început în forță în Republica Dominicană. Jorge a petreceut prima noapte în echipa Războinicilor și a spus, cu mâna pe inimă, că s-a simțit foarte bine printre adversarii săi, în mod surprinzător.

„Dacă v-aș spune ce simt o să ziceți că vreau să dau bine. Aseară v-am visat”, a spus Jorge de față cu toți concurenții din echipa albastră.

Jorge: „Sunt foarte norocos, sunt foarte fericit, mă simt foarte bine. Oamenii m-au primit ca pe fratele lor. Ce să zic? Sunt recunoscător”

În timp ce se afla sub supraveghere medicală, Jorge mărturisește că s-au construit bisericuțe în echipa Faimoșilor.

Nu are de cine să îmi fie dor de la Faimoși pentru că acolo deja erau prietenii. Cât am fost la spital rămăsesem cam singur. Practic mă simt mai bine la Războinici”, a spus Jorge.

Survivor All Stars 2024 poate fi urmărit în avans cu o zi pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni