• Emisiuni
  • Survivor România
  • Războinicii nu mai suportă atitudinea pe care o are Maria Lungu și decid să o pună la punct: „Poate se deșteaptă”. Replicile Războinicei stârnesc reacții și de la cei mai tăcuți concurenți

Războinicii nu mai suportă atitudinea pe care o are Maria Lungu și decid să o pună la punct: „Poate se deșteaptă”. Replicile Războinicei stârnesc reacții și de la cei mai tăcuți concurenți

Maria Lungu pornește, din nou, o ceartă de proporții în tabăra din care face parte, după ce echipa ei a pierdut la primul joc al săptămânii. Băieții încearcă să îi explice unde este problema, însă aceasta nu face nimic altceva decât să îi enerveze și mai tare.

Gallery

​După ce concurenții au încercat, de mai multe ori, să îi spună unde a greșit, iar Maria Lungu susține că nu a făcut nimic rău, Alexandra Ciomag are o reacție vocală, iar Andrei Ciobanu o încurajează, în speranța că Maria va înțelege lucrurile.

Andrei Ciobanu: „Zi-o și tu! Zi-o, să o zică toată lumea, poate te înțelege omul ăsta și se deșteaptă, în ultimul ceas”.

Maria Chițu intervine și ea îi spune Mariei Lungu faptul că, în unele momente, nu dă dovadă de respect față de cei din jurul ei: „Tu ai momente în care nu respecți persoana de lângă tine”

Andrei Ciobanu: „Ea nu are educație de acasă: «Poftim!, mulțumesc!, iartă-mă!». Astea nu sunt învățate”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni