• Emisiuni
  • Survivor România
  • „Te fac cățelul meu de întors oile”. Iancu Sterp și Jador sunt departe de a îngropa securea războiului, iar nemulțumirile Mariei Chițu devin subiect de discuție între cei doi

„Te fac cățelul meu de întors oile”. Iancu Sterp și Jador sunt departe de a îngropa securea războiului, iar nemulțumirile Mariei Chițu devin subiect de discuție între cei doi

Conflictele dintre Războinici escaladează, iar Iancu Sterp și Jador ajung să se certe, după ce Maria Chițu explică ce a deranjat-o.

Gallery

​Maria Chițu: „Personal, pe mine, mă vizează Iancu și Alex Delea. Prima neînțelegere față de Iancu a fost în momentul în care el a spus că femeile care nu demonstrează nimic ar trebui să tacă și, aici, personal, eu cred că am demonstrat ceva”, a spus Maria Chițu, specificând că Iancu a zis: «Te rog să taci! Ai gura prea mare!».

A doua chestie, se spune că ne respectăm unii pe alții și este egalitate între femei și bărbați. Nu este egalitate între femei și bărbați. Unu la mână, nu suntem respectate. Eu nu m-am simțit respectată atunci când mi s-a spus că, vorbind cu Jador, nu sunt tristă că noi am pierdut.

A mai fost o fază, cu Alex Delea. Noi, fetele, nu avem loc să vorbim. De fiecare dată când ne strângem să vorbim despre un subiect, bărbații vorbesc ei între ei, iar noi, fetele, trebuie să mergem pe plajă și să vorbim acolo, deoarece, de fiecare dată când vrem să ne spunem părerea, nu avem destulă putere în voce, ca să îi acoperim și nimeni nu ne bagă în seamă”.

Duli: „Singurul lucru care mă deranjează pe mine e că nu putem să vorbim de multe ori. Au stat în colțul barăcii și, pur și simplu, vorbeau între ei și le-am spus «Dacă tot purtați voi discuția între voi, mai  bine mergeți pe plajă și o faceți mai departe, decât să stăm și noi ca proastele, lângă voi»”.

Jador intervine în discuția începută de fete, dar Iancu nu îl iartă și îi dă replica: „Te fac cățelul meu de întors oile”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni