• Emisiuni
  • Survivor România
  • Eliminarea Elenei Marin din competiția Survivor All Stars devine motiv de bucurie pentru unii dintre Faimoși: „Ne-ar prinde bine să mai plece o găină acasă”. Cum vede Ana Porgras situația

Eliminarea Elenei Marin din competiția Survivor All Stars devine motiv de bucurie pentru unii dintre Faimoși: „Ne-ar prinde bine să mai plece o găină acasă”. Cum vede Ana Porgras situația

Dacă băieții s-au supărat că Jorge a fost cel salvat de la eliminare, Zanni și cele două fete rămase în competiție nu sunt, însă, de aceeași părere. Faimosul nu a fost deloc impresionat de parcursul acesteia și consideră că plecarea ei le ușurează traiul în jungla dominicană.

Gallery

​Zanni: „A fost o furtună savuroasă. De ce? Uite ce liniște e, acum, în camp și nu e o liniște de complezență! E o liniște, pentru că toți au primit o palmă usturoasă peste ceafă. Dacă vor alții să facă strategii, ordine și disciplină, n-am nicio problemă să îi las s-o facă.

Mai avem și în echipă niște găini care nu mă fac să cred că, domn'le, câștigăm. Dacă e să câștigăm, mă bucur atât de tare, că mi se pare surprinzător. Dacă nu, stau în banca mea. Ne-ar prinde bine să mai plece o găină acasă. De ce? Împărțim și noi proviziile alea între mai puțini oameni, dormim mai bine în baracă. E greu să îi tragi pe toți după tine”.

Ana Porgras susține cele menționate mai sus, precizând că, din punctul ei de vedere, în acest moment, au rămas în competiție cele mai bune fete.

Ana Porgras: „În punctul ăsta, cred că o să fie un avantaj pentru noi că am rămas doar eu și Ștefi. Cred că am rămas cele mai bune fete din echipa Faimoșilor, fără lipsă de modestie”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni