• Emisiuni
  • Survivor România
  • Maria Chițu și Alexandra Duli îi pun pe Războinici la punct, la Survivor All Stars: „Voi, băieții, aveți mai mult respect pentru voi”. Reacția Mariei Lungu stârnește, din nou, un conflict

Maria Chițu și Alexandra Duli îi pun pe Războinici la punct, la Survivor All Stars: „Voi, băieții, aveți mai mult respect pentru voi”. Reacția Mariei Lungu stârnește, din nou, un conflict

Fetele încep noua săptămână de Survivor All Stars cu stângul. Războinicile susțin că nu sunt tratate la fel precum băieții și nu reușesc să își exprime punctul de vedere, deoarece nu li se acordă acest drept.

 

Gallery

​Maria Chițu mărturisește că Alex Delea are ceva personal cu ea, motivul fiind chiar vocea acesteia, în timp ce Războinicul se apără și le încurajează pe fete să intervină când au ceva de spus, deoarece lucrurile nu stau așa cum le percep ele.

Maria Chițu: „Sunt supărată pe Alex Delea. El, mereu, are ceva cu vocea mea. Cred că eu, vorbind un pic mai subțirel, dau, un pic, impresia că ori m-aș victimiza, ori aș fi o persoană care are nevoie de ajutor, ceea ce clar nu sunt (...) Suntem aici de ceva timp și eu nu pot să îmi exprim nicio opinie”.

Alex Delea: „Dacă vrei să spui ceva cu adevărat, intră și spune-o, fără a te menaja de ceva! Vrei să spui ceva, spune-o! Acum, îmi pare rău că nu am fost atent, să îți dau atenție, să spui tu”.

Stând de vorbă cu Robert Moscalu, Alexandra Duli îi dă dreptate Mariei Chițu, dar se lovește de opinia diferită a acestuia, Războinicul fiind de părere că se victimizează: „Voi, băieții, vă ascultați. Aveți mai mult respect pentru voi, între voi, decât cu noi”.

„Nu prea avem răbdare în echipă și trebuie să învățăm cu toții mai mult să ascultăm și mai puțin să vorbim, pentru că eu cred că aceasta e atitudinea pe care trebuie să o adoptăm”, a completat Iancu Sterp.

În discuție a intervenit și Maria Lungu, iar punctul de vedere al acesteia stârnește discuții aprinse între ea și Robert Moscalu: „Acum, chiar nu am respect față de ea, pentru că nici ea, de multe ori, nu are respect față de mine”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni