• Emisiuni
  • Survivor România
  • Votul acordat de Jador, motiv de discuție în tabăra Războinicilor. Concurenții Survivor All Stars nu îl văd cu ochi bun pe oponentul din tabăra Faimoșilor: „S-a jucat cu sentimentele lui Zanni”

Votul acordat de Jador, motiv de discuție în tabăra Războinicilor. Concurenții Survivor All Stars nu îl văd cu ochi bun pe oponentul din tabăra Faimoșilor: „S-a jucat cu sentimentele lui Zanni”

În ediția de joi, Jador a trimis-o spre eliminare pe Elena Marin, după ce Faimoșii l-au votat pe Jorge. Tactica acestuia a stârnit un val de reacții în tabăra oponentă, Războinicii fiind de părere că Jador nu are un plan de atac foarte bine stabilit. 

Gallery

​Alex Delea: „Tocmai ce am avut parte de cel mai tensionat și palpitant consiliu”.

Sorin Pușcașu: „A jucat bine și Jador. Deci, e prima oară când mă las păcălit, pe bune”.

Alex Delea: „Jador a început să vorbească, în sensul în care, pe el, nu îl mai interesează competiția, pentru că el îi face mult rău lui și nu-l mai interesează că e într-o competiție și vrea să scape de el, ca să își facă bine singur”

Alexandra Duli: „Jador e foarte bipolar. Într-un moment, vrea să plece acasă, după, vrea să rămână. Vrea să lupte cu Zanni, după, nu mai vrea să lupte cu Zanni. Mi se pare că de asta s-a și sucit atât de mult”

Iancu Sterp: „Mie Jador mi-a plăcut, pentru că s-a jucat, un pic, cu sentimentele lui Zanni. Nu i-a dat nicio lecție”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni