• Emisiuni
  • Survivor România
  • Duelul de eliminare câștigat de Jorge devine motiv de revoltă în tabăra Faimoșilor: „A adus două puncte într-o lună”. TJ Miles lansează ironii la adresa coechipierului

Duelul de eliminare câștigat de Jorge devine motiv de revoltă în tabăra Faimoșilor: „A adus două puncte într-o lună”. TJ Miles lansează ironii la adresa coechipierului

Săptămâna trecută, Jorge s-a duelat cu Elena Marin, pentru a rămâne în competiția Survivor All Stars și a ieșit învingător. Faimosul începe încrezător a cincea săptămână de competiție, dar nu același lucru îl pot spune și colegii săi.

Gallery

„A fost o probă ușoară la duelul de eliminare, dar tensiunea, fiind foarte mare și presiune, pe momentul respectiv, n-am aruncat eu așa cum știu eu că pot să arunc. De aia eram și puțin dezamăgit la final, pentru că, dacă eram cu cineva mai îndemânatic, mă bătea, dar m-am concentrat să câștig și iată-mă aici, în a cincea săptămână de Survivor All Stars!”, a spus Jorge.

Jador și TJ Miles, în schimb, au recunoscut că și-ar fi dorit ca Jorge să fie cel eliminat, deoarece nu aduce nimic valoros echipei din care face parte și, comparative cu Elena Marin, este inferior din punct de vedere al performanței.

Jador: „Nu mă bucur că a rămas Jorge, pentru că a adus două puncte într-o lună și Elena a câștigat dublu cât el și a stat jumate cât el și a avut patru puncte. Dar… aste, ce să facem?!”, a spus Jador.

TJ Miles: „M-am trezit…bine. Am dormit puțin ultima data, noaptea trecută, înainte de consiliu și poate dormeam mai bine, dacă pleca Jorge, că mai aveam un loc.

Mă deranjează nu numai Jorge. Mă deranjează imperfecțiunile. Începi să fii atent la niște chestii, din cauză că oamenii ăștia nu sunt oamenii cu care trăiești o viață întreagă. Sunt niște participanți, unii sunt prieteni, alții sunt cunoștințe pe care le vezi pentru prima data și, automat, cu cât stai mai mult cu un om, dacă nu-ți place de el, nu mai stai cu el, dar, aici, nu ai ce să faci. Aici rămâi împreună”, a spus și TJ Miles.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni