• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 30 ianuarie. Jador mărturisește că Dumnezeu îi răspunde prin semne: „Mi s-a întâmplat ceva aseară...”

Survivor All Stars, 30 ianuarie. Jador mărturisește că Dumnezeu îi răspunde prin semne: „Mi s-a întâmplat ceva aseară...”

În ediția din 30 ianuarie, Survivor All Stars, Jador le face o mărturisire colegilor din tribul Faimoșilor. Artistul spune că vorbește cu Dumnezeu, iar El îi răspunde prin semne.

„E a treia cea mai fericită zi din viața mea azi. Nu a fost vis, a fost realitate”, le spune Jador colegilor după ce s-a trezit. 

„Mi s-a întâmplat ceva aseară, în legătură cu Dumnezeu, și sunt fericit. Eu de asta am venit aici. Aici am o conexiune, nu știu... Îi este milă lui Dumnezeu de mine. Eram în avion și m-am rugat la Dumnezeu să stingă o stea, dacă mă ascultă. Și steaua aia s-a stins. Mi-a răspuns la întrebări. Când stinge steau- înseamnă că e „DA” și când nu o stinge - înseamnă că e „NU”. Dacă mă crede cineva, bine, dacă nu...Poate spuneți că sunt nebun. Pur și simplu, acesta este adevărul”, spune Jador în fața camerei.

Gallery

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni