• Emisiuni
  • Survivor România
  • Războinicii câștigă „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars, în ediția din 30 ianuarie 2024. În afară de mâncare, ei se bucură și de un avantaj

Războinicii câștigă „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars, în ediția din 30 ianuarie 2024. În afară de mâncare, ei se bucură și de un avantaj

La scorul de 9-8, pe traseu se confruntă Cătălin Moroșanu și Andrei Ciobanu. Pe margine, colegii din ambele tabere îi susțin pe concurenți cu încurajări și indicații.

Andrei Ciobanu dă dovadă de mai multă concentrare la final și reușește să aducă punctul câștigător pentru echipa Războinicilor. 

Gallery

​Pe lângă mâncare (ouă și cartofi), Războinicii se bucură de un avantaj. Potrivit anunțului făcut de Daniel Pavel, ei vor trebui să aleagă trei concurenți din echipă, care să meargă în tabăra Faimoșilor și să ia de acolo 5 obiecte, la alegere, câștigate de aceștia în competiție. 

În tabăra Faimoșilor se instalează dezamăgirea, mai ales pentru că au egalat de mai multe ori în timpul jocului și au fost foarte aproape de victorie. Apar și primele înțepături între adversari: 

„Ești mândru de tine la cât ai ciripit aici pe margine la colegii noștri. Ai cel mai murdar caracter din echipa ta, Andrei, ca să știi”, îi va reproșa Jorge lui Andrei Ciobanu.

„Nu l-a întrebat nimeni ce facultăți și masterate are”, a continuat Jorge. 

„Da ce facultate ai făcut?”, îl întreabă Jador. 

„Conservatorul și Managementul Afacerilor, plus masterul”, răspunde Andrei Ciobanu. 

„Tu cânți?”, se miră Jador. 

Vezi discuția integrală în materialul video de mai sus. 

Emisiunea poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni