• Emisiuni
  • Survivor România
  • Elena Ionescu a pierdut duelul de eliminare și a părăsit Survivor All Stars! Show-ul a fost lider absolut de audiență

Elena Ionescu a pierdut duelul de eliminare și a părăsit Survivor All Stars! Show-ul a fost lider absolut de audiență

Cea de-a doua săptămână a sezonului suprem din cel mai puternic reality show din lume a ajuns la sfârșit! După ce triburile au dat bătălii importante pentru provizii, imunitate și recompense, aseară, o nouă concurentă a văzut cum făclia i-a fost stinsă și a părăsit show-ul. Telespectatorii au trăit cu sufletul la gură fiecare moment și au fost constant cu ochii pe Survivor All Stars!

Prima parte a ediției a adus un joc de recompensă, cu un scor apropiat de cel de săptămâna trecută. Războinicii s-au impus cu 5-2 și s-au bucurat de brioșe și cafea, în timp ce Faimoșii nu doar că au fost nevoiți să se accepte înfrânți, dar au și văzut cum Roxana Nemeș a suferit o accidentare în timpul probei. ”Pierdem pentru că echipa noastră nu-i echipă”, a ținut Zanni să sublinieze după această nouă nereușită.

Gallery

​La Consiliul tribal, tot Faimoșii s-au aflat în centrul atenției, odată ce a început etapa nominalizărilor. Votul de grup a trimis-o, pentru a doua la rând, pe Roxana Nemeș la Duel, în timp ce Jorge, purtătorul de colan, a decis ca adversară să-i fie Elena Ionescu. În ciuda accidentării suferite cu puțin timp în urmă, Roxana a dat totul la joc și a reușit o nouă victorie care-i asigură continuitatea în emisiune.

Ăsta-i Survivor și mă bucur din suflet că am făcut parte din experiența asta. O lecție de viață. Important e să plecați de aici oameni frumoși și un Faimos, cel mai bun, să vină acasă cu trofeul. Mă bucur mult că v-am cunoscut. Mă bucur că am avut, într-un final, o echipă frumoasă”, a declarat Elena Ionescu, cea care a câștigat primul sezon Survivor România și care, aseară, și-a păstrat zâmbetul pe buze până la final.

Ultima ediție din cea de-a doua săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:15. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.6 puncte de rating și 25.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.4 puncte de audiență și 21.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au trăit cu emoție seara în care a avut loc a doua eliminare, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:54, peste 1.6 milioane de telespectatori erau pe PRO TV.  

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Vezi și:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni