• Emisiuni
  • Survivor România
  • Jador demască strategiile Faimoșilor din sezonul Survivor All Stars: „Toată lumea se împrietenește, ca să nu fie votată”. Colanul de imunitate al lui Jorge, motiv de discută în echipa sa

Jador demască strategiile Faimoșilor din sezonul Survivor All Stars: „Toată lumea se împrietenește, ca să nu fie votată”. Colanul de imunitate al lui Jorge, motiv de discută în echipa sa

Consiliul de eliminare începe prin verbalizarea nemulțumirilor Faimoșilor care, pentru a doua săptămână la rând, ajung la eliminare.

Gallery

Robert Moscalu: „L-am subestimat în primele zile. Cea mai mare greșeală să subestimezi adversarul, dar vreau să îmi iau revanșa și față de toți, nu doar de Jador. Îi consider foarte buni și pe noi ne considerăm foarte buni. Mai e cale lungă să arătăm ce putem la valoare maximă.

Comparativ cu fetele noastre, sunt puțin mai slăbuțe. S-a și văzut în meciul în care doar fetele noastre au luat puncte, 10-4, dar nu e timpul să le subestimăm acum”, a spus Robert Moscalu.

Sorin Pușcașu: „Eu sper să fi fost doar o neînțelegere (n.r. modul în care a fost privit de fete), să curgă totul de la sine și să ne revenim. Poate a fost doar o primă părere, doar ele pot ști ce au vorbit între ele”.

Jador susține că, între concurenți, există unele tensiuni, dar și unele lucruri ce ar putea fi discutate, dar acest lucru nu se face, de teama de a nu fi votat în consiliul de eliminare: „Toată lumea se împrietenește cu toată lumea, ca să nu fie votată. Nimeni nu mai discută problemele echipei, nimeni nu le mai expune”

Jorge, Faimosul care a obținut imunitatea în această săptămână la Survivor All Stars, a stârnit unele nemulțumiri în rândul anumitor concurenți, tocmai din acest punct de vedere.

„Mereu am fost un învingător. Nu îmi caut scuze niciodată. Indiferent ce problemă ai în viață, dă-i înainte! Sunt convins că mai am foarte puțin până îmi intru în forma pe care o aveam înainte”¸a replicat Jorge.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS!

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni