• Emisiuni
  • Survivor România
  • Roxana Nemeș a intrat în vizorul lui Cătălin Moroșanu și al lui TJ Miles. Faimoșii vor să o elimine de la Survivor All Stars: „Face niște chestii de divă”

Roxana Nemeș a intrat în vizorul lui Cătălin Moroșanu și al lui TJ Miles. Faimoșii vor să o elimine de la Survivor All Stars: „Face niște chestii de divă”

Între Cătălin Moroșanu și TJ Miles iau naștere discuțiile despre eliminare și amândoi cad de acord că cea care trebuie să plece acasă este Roxana Nemeș.

 

Gallery

​TJ Miles: „Face niște chestii din astea, de divă, câteodat㔸

Cătălin Moroșanu: „Noi am făcut baraca, noi am pus acoperișul, noi singuri ne tăiem cocosul, noi facem focul. Noi facem tot. Ele nu fac nimic”.

TJ Miles: „Nemeș este un fel de divă, că ea vine dintr-un confort. Ea, fiind o femeie, este mult mai sensibilă la greu, la murdărie, să dormim în ploaie, trasee”.

TJ Miles recunoaște că este deranjat de faptul că Jorge a câștigat imunitatea, deoarece spera ca el să fie cel care se salvează, dar nu a mai putut să termine proba: „Cazuri sociale, ca ajutatul la baracă, nu înlocuiesc punctele. Nu poți să construiești o baracă și să fii salvat de la eliminare”.

 

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS!

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni