• Emisiuni
  • Survivor România
  • Nemulțumirile continuă în echipa Faimoșilor la Survivor All Stars. Elena Ionescu și Zanni văd înțepăturile Elenei Marin ca pe o strategie: „Se tace și se așteaptă”

Nemulțumirile continuă în echipa Faimoșilor la Survivor All Stars. Elena Ionescu și Zanni văd înțepăturile Elenei Marin ca pe o strategie: „Se tace și se așteaptă”

Elena Ionescu, Ana Porgras și Zanni trag concluzia: „mentalitatea sezonului s-a schimbat”. Faimoșii susțin că nu toți concurenții sunt asumați și își calculează atent fiecare pas, pentru a da bine „la televizor”.

 

Gallery

„Asta e o noțiune de timp. Azi, mâine, după aia, te vezi cum ești ca om și nu poți să maschezi foarte mult treaba asta. E vorba și despre noi cum ne înțelegem”¸a spus Elena Ionescu.

Zanni punctează faptul că Elena Marin l-a „înțepat” într-un moment în care știa că nu va fi auzită și de altcineva, iar Elena Ionescu îi spune că, mai mult ca sigur, concurenta are câteva lucruri pe care dorește să i le „semnaleze cu fiecare ocazie pe care o are. Se tace și se așteaptă”.

„Principalul motiv pentru care e liniștea asta e că nu mai e votul publicului și nu se mai zbate lumea atât de mult să se afirme sau să își spună punctul de vedere. Nu se mai bate lumea cine să fie lupul moralist”¸a concluzionat Zanni.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS!

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni