• Emisiuni
  • Survivor România
  • Maria Chițu și Alexandra Duli sesizează o posibilă strategie începută de Alexandra Ciomag, la Survivor All Stars: „O face doar pentru că obține ceva mai târziu”

Maria Chițu și Alexandra Duli sesizează o posibilă strategie începută de Alexandra Ciomag, la Survivor All Stars: „O face doar pentru că obține ceva mai târziu”

Atât fetele, cât și băieții, au propriile nemulțumiri în ceea ce privește coechipierii sau adversarii.

 

Gallery

​În timp ce Andrei Ciobanu susține că Jorge are ceva personal cu el, fără să știe dacă are vreun motiv anume, Alexandra Duli și Maria Chițu consideră că Alexandra Ciomag a început cu strategiile încă din prima zi.

 „Jorge este un băiat bun, extraordinar, dar nu înțeleg de ce m-a vizat de la început. Se vede real că are ceva cu mine. Nu știu dacă e ceva real sau dacă o face doar că să mă enerveze. Nu au cum să intre în psihicul meu nici Jador, nici Jorge”, a spus Andrei Ciobanu.

 Alexandra devine subiect de discuție între Maria Chițu și Duli. Cele două Războinice susțin că aceasta nu a încercat să poarte vreo discuție cu ele, pentru a vedea cum se înțeleg, iar Duli admite că este posibil să o fi „citit” greșit.

„Pe mine nu m-ar deranja, dacă ar sta doar cu băieții, dar nu știu dacă o face doar pentru că îi place sau doar pentru că obține ceva mai târziu, gen strategii”¸a spus Maria Chițu, teorie cu care și Duli este de acord, cel puțin pentru moment.

„Acum nu se știe. Eu nu o judec, nu o condamn. Dacă asta e strategia, bravo ei”, a spus și Maria Chițu.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS!

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni