• Emisiuni
  • Survivor România
  • Jador îi transmite un mesaj Mariei Lungu, la o zi după ce a lovit-o, încercând să facă o glumă, după jocul de imunitate de la Survivor All Stars: „Nu am știut că e atât de sensibilă”

Jador îi transmite un mesaj Mariei Lungu, la o zi după ce a lovit-o, încercând să facă o glumă, după jocul de imunitate de la Survivor All Stars: „Nu am știut că e atât de sensibilă”

În ediția de ieri, la finalul jocului pentru imunitate, Jador a vrut să facă o glumă și a aruncat-o pe Maria Lungu în apă. Concurenta a izbucnit în lacrimi, spunând că s-a lovit, iar Jador i-a cerut scuze mai târziu.

Gallery

Acum, Faimosul a recunoscut că a fost o glumă copilăroasă, crezând că toată lumea va râde, neștiind că Maria Lungu este „atât de sensibilă”.

„Retrezește momente din copilărie și am scăpat, cumva, de responsabilitatea de a duce pe umeri numele Jador. În fiecare dimineață, cu zeci de mesaje, cu zeci de telefoane de la toți managerii posibili, de la toți oamenii cu care colaborez, o presiune foarte mare pe umerii mei, decizii și, aici, pur și simplu, m-am deconectat de tot.

Mă bucur că nu sunt acasă, sincer, nu mi-e dor de casă. Chiar le-am spus colegilor că nu mi-e dor de casă, n-aș vrea să mă mai întorc acasă decât mai târziu.

Pur și simplu, a fost o reacție copilărească cu Maria. Maria, îmi pare rău. Am crezut că o să ne amuzăm cu toții. Nu am știut că e atât de sensibilă. Îmi pare rău! Pur și simplu, am vrut doar să glumesc cu ea, am crezut că vom râde cu toții”, a spus Jador.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS!survivor_1_434665

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni