• Emisiuni
  • Survivor România
  • Sorin Pușcașu, luat în vizor de Maria Lungu. Ce a observat concurenta la noul ei coechipier: „Să vină cineva să strice treburile...”

Sorin Pușcașu, luat în vizor de Maria Lungu. Ce a observat concurenta la noul ei coechipier: „Să vină cineva să strice treburile...”

Sorin Pușcașu s-a alăturat echipei Războinicilor, iar sosirea lui în competiție le-a stricat ploile unor concurenți. Maria Lungu este de părere că noul concurent „bagă râcă” în echipă.

Gallery

Războinicele s-au adunat pe malul mării și au discutat despre cele mai noi întâmplări din tribul lor, mai ales despre noii concurenți. Se pare că Maria Lungu l-a vizat deja pe Sorin Pușcașu și nu are o părere tocmai bună despre el, precizând că intențiile lui nu sunt tocmai bune când vine vorba de trib.

Maria Lungu: Băi, când e un lucru eu îl spun pe față.

Duli: Bravo ție.

Maria Lungu: Multor oameni nu le convine asta. Da, o să am o discuție și cu Sorin pentru că nu vrea să vină nimeni, oricine ar veni...noi suntem o echipă prea mișto ca să vină cineva să strice treburile.

Duli: Dar cu ce crezi că le strică?

Maria Lungu: Bagă râcă între multe persoane și...

Lola: Stați așa că nu m-am prins.

Maria Lungu: Sorin...adică vorbește cu toată lumea...

Maria Chițu: Maria a observat bine, că și eu am observat că are anumite comentarii și anumite reacții care sunt deranjante.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni