• Emisiuni
  • Survivor România
  • Faimoșii au fost luați prin surprindere de venirea lui Cătălin Zmărăndescu și a Elenei Marin: „Au fost nevoiți” Jorge a cedat și s-a mutat din baracă: „Mă enervează...”

Faimoșii au fost luați prin surprindere de venirea lui Cătălin Zmărăndescu și a Elenei Marin: „Au fost nevoiți” Jorge a cedat și s-a mutat din baracă: „Mă enervează...”

Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin sunt noii concurenți din tribul Faimoșilor. Cei doi au acceptat provocarea Survovor All Stars 2024, în sezonul suprem, însă nu se așteptau ca venirea lor să stârnească „încordarea” coechipierilor.

Gallery

Este a doua săptămână de concurs la Survivor All Stars, iar intrarea noilor concurenți i-a luat pe nepregătite pe Faimoși. Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin, ajunși în camp, au ajuns la concluzia că spațiul de dormit din baracă este foarte mic.

Cătălin Zmărăndescu: „Încordare, un pic de încordare am simțit, pentru că ei și-au făcut adăpostul nesocotind 12 persoane, socotind mai puține, și acum au fost nevoiți, pentru că au mai venit două persoane, să se înghesuie, ca să ne facă și nouă loc...unde e locul meu acolo stau și până la urmă suntem în junglă, aici trebuie să te adaptezi la orice situație”

Jorge s-a numărat printre puținii concurenți care a căutat o soluție. Artistul s-a decis să-și construiască un loc al lui, în junglă, pentru a evita un posibil conflict în interiorul tribului.

Jorge: „Pe mine mă enervează că trebuie să plec din baracă, altcineva nu văd să ia inițiativă să se ducă să găsească soluții, n-au nicio treabă...nu, eu stau aici. Acum, pe mine nu mă interesează, mă adaptez foarte repede. Cei doi și-au găsit și ei locuri pe acolo...Nu știu ce să zic, pe mine nu mă interesează unde dorm, atâta timp cât dorm, nici nu mă interesează, pot să dorm și sub cerul liber.”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni