• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alexandra Ciomag a simțit primele înțepături din partea coechipierelor sale: „Sunt răutăcioase” Fetele o văd ca pe o amenințare

Alexandra Ciomag a simțit primele înțepături din partea coechipierelor sale: „Sunt răutăcioase” Fetele o văd ca pe o amenințare

Alexandra Ciomag este cea mai nouă concurent din tribul Războinicilor. Abia intrată în competiție, Războinica a avut deja primele înțepături cu una dintre coechipierele sale.

Gallery

Alexandra Ciomag a reușit să se facă plăcută imediat în tribul Războinicilor, la Survivor All Stars, lucru care nu le-a picat deloc bine celorlalte concurente.

Maria Chițu și Alexandra au avut deja primele înțepături, iar cea din urmă a ajuns la concluzia că fetele din echipă sunt răutăcioase, mai alesa atunci când în preajma lor există o posibilă concurență.

Alexandra Ciomag: Fetele sunt răutăcioase când văd, probabil, o posibilă concurență încep să o ia razna, să facă pe „șefele”, acum, nu știu dacă va fi așa, dar rămâne de văzut. Mi se pare că am simțit deja niște înțepături din partea Mariei Chițu, dar este normal, am trecut și trec în continuare, și în viața de zi cu zi...”

Maria nu a fost de acord ca noua lor coechiperă să împartă orezul, pe motiv că se răcește până se întoarce Duli:

Alexandra Ciomag: Las-o, mă, dacă ea vrea să o împartă Duli, las-o.

Maria Chițu: Alexandra, dacă vrei să înțelegi chestia asta bine, dacă nu, este problema ta. Eu ți-am zis care a fost  problema, că nu vrem să mâncăm rece orezul și am întrebat-o pe Duli: „Duli, te întorci?” și când am înțeles că se întoarce poți să împarți ce orez vrei tu. Nu este vorba de împărțit aici, este vorba să nu îl mâncăm rece.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni