• Emisiuni
  • Survivor România
  • Tensiuni în camp înainte de consiliu la Survivor All Stars 2024! Zanni: „Dreptate pentru mine înseamnă ca fiecare să primească ceea ce merită!”

Tensiuni în camp înainte de consiliu la Survivor All Stars 2024! Zanni: „Dreptate pentru mine înseamnă ca fiecare să primească ceea ce merită!”

Sunt tensiuni în camp înainte de consiliu. TJ Miles este câștigătorul Colanului de Imunitate și îi revine sarcina de a nominaliza un membru din tribul său pentru eliminare.

„Sunt pregătit să fac alegerea corectă!”, spune concurentul la testimoniale.

Andreea Tonciu și Jador s-au retras și vorbesc despre nominalizările care vor urma în consiliu.

Artistul crede că TJ Miles o va vota pe Andreea Tonciu, iar echipa o va vota pe Roxana Nemeș.

„Se simte o tensiune foarte mare în campul ăsta. (…) Eu zic că Jador este sincer. Nu-l cunosc atât de bine, dar eu cred că este un om foarte sincer. Nu ar avea de ce să mă păcălească. Ce câștigă dacă mă păcălește pe mine?”, spune Andreea Tonciu la testimoniale.

Vedeta crede că Faimoșii o vor vota oricum: „Poate unul, doi nu o să pronunțe numele numele meu, în rest o vor face toți. Pentru că nu au cum să se nominalizeze între ei. Le e frică să nu plece acasă”.

Zanni: „Dreptate pentru mine înseamnă ca fiecare să primească ceea ce merită. Dacă meriți rău, mă asigur că primești. Dacă meriți bine, mă asigur că primești de zece ori mai bine”.

Vezi mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni