• Emisiuni
  • Survivor România
  • Se adâncește conflictul dintre Zanni și Jador la Survivor All Stars 2024: „Vere, nu ai cum să vorbești cu mine când rămâi ca o trotinetă în urma traseului”

Se adâncește conflictul dintre Zanni și Jador la Survivor All Stars 2024: „Vere, nu ai cum să vorbești cu mine când rămâi ca o trotinetă în urma traseului”

Este bucurie mare în tabăra Războinicilor! Aceștia s-au impus în fața Faimoșilor cu scorul de 8-10 și au câștigat Jocul pentru Imunitate la Survivor All Stars 2024.

Gallery

Domnul Dan le ia pulsul concurenților din cele două triburi, iar discuțiile escaladează din nou.

„Cred că s-a obișnuit cu mine toată lumea. Zanni nu s-a obișnuit. Oamenii au înțeles că eu sunt oaia neagră și la propriu și la figurat. Nu au ce să facă, mergem înainte. Atâta cât pot, mă duc. Eu vreau să fiu astăzi respectuos, domnul Dan”, a spus Jador.

Zanni i-a răspuns lui Jador după ce acesta l-a acuzat că păstrează simbolul imunității ascunse pentru interesul propriu și nu pentru echipă.

„Jador tot crede în Dumnezeu, dar Dumnezeu de ce a lăsat oare la mine ultima dată simbolul ăsta? Vere, nu ai cum să vorbești cu mine când rămâi ca o trotinetă în urma traseului. Eu voi duce cu pieptul în față toată invidia din echipă, dacă se va forma, pentru că am fost ales și dacă voi câștiga Survivor All Stars, îl voi câștiga fără simbol. Dacă voi fi eliminat de echipă, n-am niciun drept să mă salvez cu simbolul. Plec acasă și îl înmânez următorului. Lui Jador nu i-a convenit asta. Dar ce-mi pasă mie ce îi convine lui Jador, când el este în urma traseului ca o trotinetă”, a fost replica lui Zanni.

„Domnul Dan, cuvintele sunt mai mult decât ceea ce sunt. Când dumneavoastră ați spus foarte clar atenție la cuvinte. Deținătorul acestui simbol are protecție. (…) Dacă Zanni crede așa…. Îmi pare rău ce i-am spus eu acolo, au fost niște lucruri spuse la nervi. Eu îl iert oricum pentru tot ce mi-a zis toată viața lui. Lupta lui a fost încontinuu cu mine. Noi suntem o echipă. Când vom ajunge la individuale, abia aștept să-l fac praf, dar până atunci suntem o echipă și ar trebui să ne concentrăm pe echipă, nu pe persoană fizică. Ori, el a spus că acel simbol trebuie să stea numai la el. Eu nu am încredere în el. E un om parșiv”, a adăugat Jador.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus ce replici tăioase și-au dat cei doi

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România