• Emisiuni
  • Survivor România
  • Tensiuni între concurenți înainte de joc la Survivor All Stars 2024. Jador, supărat că Zanni e în posesia simbolului imunității ascunse: „Bă parșivule…”

Tensiuni între concurenți înainte de joc la Survivor All Stars 2024. Jador, supărat că Zanni e în posesia simbolului imunității ascunse: „Bă parșivule…”

Concurenții sunt bulversați după anunțul Domnului Dan. Faimoșii și Războinicii au aflat de Duelurile Eliminatorii și apar primele certuri.

Cu câteva minute înainte de Jocul pentru Imunitate, Zanni și Jador au o discuție tensionată pe tema simbolului imunității ascunse. Acesta se află în posesia lui Zanni.

Jador: „Noi acum urmează să avem un joc. Cine dă energie negativă echipei? Eu sau tu? Cine dă? Eu vorbesc mai tare, sunt mai vocal, urc sus rău de tot.. știi cât cânt? Am niște plămâni de s-a terminat pământul, ești nebun? Bă parșivule, nu merg parșivitățile astea cu mine… Zanni, eu sunt un om care a realizat foarte multe lucruri în viață, care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon pe cele mai mari scene. Nu poți tu să mă prostești pe mine… Acum toată lumea a văzut, o dai pe echipă. (…) Problema mea este că tu vrei să ții amulet aia, când amândoi știm că posesia ei este importantă. Și tu o dai pe echipă, încerci niște jocuri psihologice cu mine și nu merge”.

„Uite că amuleta aia va sta la cine vreau eu”, a fost replica lui Zanni.

„Când o să ai o inimă bună, atunci poți fi un om bun și deștept. Dacă te duce capul la parșivități… e o diferență dintre porumbel și șarpe”, a continuat Jador.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus cum a escaladat discuția dintre Jador și Zanni din tabăra Faimoșilor.

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni