• Emisiuni
  • Survivor România
  • Andreea Tonciu, din nou în lacrimi la Survivor All Stars 2024 după ce a fost lovită din greșeală cu o scândură: „Are capul tare! Asta e tot ce pot să spun”

Andreea Tonciu, din nou în lacrimi la Survivor All Stars 2024 după ce a fost lovită din greșeală cu o scândură: „Are capul tare! Asta e tot ce pot să spun”

Băieții din tabăra Faimoșilor sunt puși pe treabă și s-au apucat de construcția acoperișului. Într-un moment de neatenție, Andreea Tonciu se alege cu o lovitură puternică la cap.

Gallery

„I-ai dat în cap”, a strigat Jorge după ce TJ Miles a lovit-o din greșeală pe Andreea Tonciu cu o scândură pe care urma să o folosească la acoperiș.

 „A fost ghinion. Ea s-a ridicat, eu mergeam cu chestia aia și ea n-a fost atentă. Eu trebuia să merg pe acolo să facem acoperișul ăla”, a explicat TJ Miles.

Andreea Tonciu a izbucnit în plâns, iar Jorge s-a grăbit s-o liniștească: „O să se umfle un pic, dar nu te speria… E ok, punem un pic de gheață, dar nu mult că nu e bine să ții gheață la cap. Stai liniștită!”.

Chiar dacă lovitura a fost una dureroasă și a vărsat lacrimi, Andreea nu s-a supărat pe colegul ei.

„Mi-am cerut scuze, ce pot să fac. Are capul tare, Tonciu. Asta e tot ce pot să spun”, a mai spus TJ Miles la testimoniale.

Vezi cum s-a întâmplat totul în MATERIALUL VIDEO de mai sus

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni