Iancu Sterp, înainte de Survivor All Stars:„O să ies câștigător”

Iancu Sterp a dezvăluit ce l-a determinat să accepte provocarea Survivor All Stars, într-un interviu pentru PRO TV.

Gallery

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu scopul să câștige fiecare probă și să ajungă până în finală. Survivor All Stars, din 16 ianuarie, pe PRO TV și pe VOYO.

10 Faimoși și 10 Războinici intră în cursa pentru supraviețuire în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Războinicilor, în acest an, vor face parte: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru Survivor All Stars, Iancu Sterp a acordat un scurt interviu pentru PRO TV.

Iancu Sterp a făcut o serie de declarații, înainte să plece în Republica Dominicană pentru Survivor All Stars.

„Sunt un tip căruia îi plac foarte mult provocările, practic viața mea este o provocare, iar atunci când mi se ivește o provocare nouă nu prea ezit în a spune da...Am știu că asta va fi, probabil, provocarea vieții mele, pentru că, după cum mai spuneau și alții, este o oportunitate pe care un concurent o poate avea o dată în viață, așa că o să profit de ea la maximum și vreau să ies câștigător de acolo”, a spus Iancu Sterp despre provocarea Survivor All Stars.

Survivor All Stars este din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Sursă foto: Instagram/ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni