• Emisiuni
  • Survivor România
  • Jorge, pregătit să plece acasă cu trofeul ”Survivor All Stars”: „E un joc al minții”

Jorge, pregătit să plece acasă cu trofeul ”Survivor All Stars”: „E un joc al minții”

Jorge a acceptat să participe, din nou, la cel mai greu reality de supraviețuire, ”Survivor All Stars”. Acesta se va lupta pentru marele premiu cu alți 19 cei mai puternici concurenți din toate sezoanele.

Gallery

Începând cu data de 16 ianuarie, fanii ”Survivor” își vor revedea, pe micile ecrane, concurenții preferați, atât pe cei din echipa Faimoșilor, cât și pe cei din echipa Războinicilor. Jorge se numără printre faimoșii care vor arăta tot ceea ce au învățat din sezonul anterior.

Știe ce înseamnă competiția ”Survivor” și este pregătit pentru orice. Artistul mărturisește că a acceptat imediat, deoarece este o șansă care apare doar o dată în viață și nu o putea rata, chiar dacă nu a trecut nici un an de la operația de la genunchi.

„În viață merg pe principiul că, dacă Dumnezeu îți dă, e bine să accepți atunci când îți dă șanse, pentru că e posibil să nu mai vină spre tine. Este și șansa mea să revin după o accidentare. Sunt recunoscător pentru oportunitatea asta”, a spus Jorge.

De asemenea, artistul a precizat că cea mai mare grijă a lui o va reprezenta atenția suplimentară pe care trebuie să o acorde genunchiului la care s-a accidentat, pentru a nu mai repeta experiența. „Nu cred că sunt provocări acolo. Cred că, mai degrabă, e un joc al minții”¸a mai spus cântărețul (VEZI DECLARAȚIILE COMPLETE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS)

 

Sursa foto: Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni