• Emisiuni
  • Survivor România
  • Andreea Tonciu, mai pregătită ca niciodată pentru marea provocare Survivor All Stars: „O să rezist!”

Andreea Tonciu, mai pregătită ca niciodată pentru marea provocare Survivor All Stars: „O să rezist!”

Andreea Tonciu, mai pregătită ca niciodată pentru marea provocare Survivor All Stars: „O să rezist!”

Începând cu data de 16 ianuarie 2024, 10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în noua aventură Survivor All Stars! Andreea Tonciu a acceptat din nou provocarea și revine în Republica Dominicană, gata să dovedească tuturor cât de puternică este.

Gallery

​10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Andreea Tonciu face parte din echipa Faimoșilor, pentru a doua oară, și mărturisește că-i mai pregătită ca niciodată să dovedească întregii țări că este, cu adevărat, o supraviețuitoare.

„Sunt foarte fericită că voi face parte din echipa Survivor All Stars. Eu sunt un „All Stars” în adevăratul sens al cuvântului și asta nu este pentru că sufăr de vedetism, doar că nu se putea face fără mine.

La Survivor este dificil cam totul, dar dacă ești o persoană puternică, așa cum sunt eu când vreau, o să rezist. Voi face totul pentru a demonstra familiei mele că pot fi un survivor.

Cel mai dor o să îmi fie de Rebecca pentru că noi stăm non-stop împreună și despărțirea o să fie foarte grea”, a spus Andreea Tonciu.

Survivor România All Stars, din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni