• Emisiuni
  • Survivor România
  • Maria Chițu, primele declarații înainte de Survivor All Stars 2024: „Îmi este dor de trăirile sufletești de acolo”

Maria Chițu, primele declarații înainte de Survivor All Stars 2024: „Îmi este dor de trăirile sufletești de acolo”

Maria Chițu, primele declarații înainte de Survivor All Stars 2024: „Îmi este dor de trăirile sufletești de acolo”

Începând cu data de 16 ianuarie 2024, 20 de concurenți din seozanele trecute Survivor România intră din nou pe celebrul traseu din Republica Dominicană. Mai ambițioși și mai puternici, fiecare va lupta cu toate forțele până la capăt!

10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Maria Chițu a făcut parte, în urmă cu doar câțiva ani, din echipa Războinicilor, iar anul acesta este mai mult decât pregătită să intre din nou pe traseu pentru a demonstra tuturor cât de puternică ș ambițioasă este.

Înainte ca telespectatorii să urmărească primul episod din cel mai iubit show din România, Maria Chițu a împărtășit câteva gânduri, copleșită fiind de emoții.

„Mă întorc la Survivor pentru că îmi este dor de sunetul fluierului domnului Dan și mai ales de trăirile sufletești de acolo.

Cred că cel mai dificil este să te înțelegi cu oamenii de acolo. Fiecare avem caractere diferite și, pe lângă asta, mai este și lupta cu foamea, cu probele sportive, cu oboseala.

Nu am apucat să mă antrenez foarte tare. Am făcut pilates de acasă și dansez de la vârsta de 17 ani. Cred că acest lucru contează”, a spus Maria Chițu.

Survivor All Stars este din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni