• Emisiuni
  • Survivor România
  • Cătălin Moroșanu, înainte de Survivor All Stars: „Nu vreau să mai fiu ultimul din curtea școlii, vreau să fiu țiplă pe sprint”

Cătălin Moroșanu, înainte de Survivor All Stars: „Nu vreau să mai fiu ultimul din curtea școlii, vreau să fiu țiplă pe sprint”

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. Ce strategii vor face? Pe cine se vor baza? Aflăm, din 16 ianuariem 2024, la PRO TV și pe VOYO!

10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Cătălin Moroșanu a acceptat provocarea Survivor All Stars, iar înainte de a pleca în Dominicană a acordat un scurt interviu pentru PRO TV.

„Sincer să vă spun, am nevoie de o nouă provocare, am nevoie de un nou restart. Îmi doresc foarte mult să mă repar din anumite puncte de vedere și cred că cea mai bună cură de a te descoperi pe tine însuți este această provocare Survivor. Eu am mai fost la o ediție și acolo m-am redescoperit pe mine și am putut să realizez foarte multe lucruri și consider că și această provocare All Stars va fi pentru mine un nou pas către evoluție”, ne-a declarat Cătălin Moroșanu.

Unul dintre cei mai buni luptători de kickboxing a vorbit și despre modul în care s-a pregătit pentru show-ul de supraviețuire.

Fizic mă pregătesc. Fac antrenamente de kickboxing, de forță și antrenamente specifice Survivor. Îmi doresc foarte mult să intru în formă. Ultima oară când am fost, cel puțin în prima lună, aveam o burtă... dacă înotam rămâneam ultimul. Acum vreau să fiu în formă, vreau să fac o figură frumoasă. Nu vreau să mai fiu ultimul din curtea școlii, vreau să fiu țiplă pe sprint și pe alergare”, ne-a spus concurentul din echipa Faimoșilor înainte de a pleca în Dominicană.

Moroșanu a vorbit și despre cele mai mari temeri ale sale. „Conviețuirea va fi dificilă. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu dezamăgit pentru că s-ar putea să am așteptări de la anumite persoane și s-ar putea ca în concurs să se întâmple ceva. E singura mea temere dacă e să spun sincer. Îmi e frică și să nu mă accidentez pentru că am probleme cu genunchiul și trebuie să fiu foarte atent. (...) Astea sunt cele două frici, în rest știu la ce mă înham. Știu care sunt condițiile acolo. Sper să fie cât mai multe probe ca să treacă timpul foarte repede”, a mai spus Faimosul.

Survivor All Stars este din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni