• Emisiuni
  • Survivor România
  • Gimnasta Ana Porgras se alătură Faimoșilor la Survivor All Stars. Prima reacție a sportivei:„Mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită”

Gimnasta Ana Porgras se alătură Faimoșilor la Survivor All Stars. Prima reacție a sportivei:„Mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită”

Gimnasta Ana Porgras se alătură Faimoșilor la Survivor All Stars. Prima reacție a sportivei:„Mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită”

Din 16 ianuarie, 10 Faimoși și 10 Războinici se vor duela în lupta pentru supraviețuire în sezonul suprem: Survivor All Stars, pe PRO TV și pe VOYO. Ana Porgas este mai pregătită ca oricând să își ia revanșa.

Daniel Pavel a anunțat cine sunt Faimoșii care se întorc în Republica Dominicană în sezonul suprem: Survivor All Stars.

Printre cei 10 Faimoși se numără gimnasta Ana Porgras, care a reușit să înregistreze o performanță de neegalat în sezonul 2 Survivor România.

Mai pregătită ca oricând, gimnasta este gata să-și ia revanșa și să-și testeze limitele într-o manieră proprie.

Ce spune Ana Porgras despre participarea la Survivor All Stars

Survivor este experiența care i-a schimbat perspectiva asupra vieții, acum, Ana Porgras se întoarce mai hotărâtă și mai pregătită ca oricând în Republica Dominicană, în lupta pentru supraviețuire.

„Let the game begin!
Într-un colț al aventurii și al provocărilor se deschide din nou ușa pentru mine la @survivorromania.oficial. După prima experiență care mi-a testat limitele și mi-a schimbat perspectiva asupra vieții, mă pregătesc acum pentru sezonul suprem al luptei și supraviețuirii.

A fost o călătorie dură, dar acum mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită.În loc să merg spre necunoscut, știu acum la ce să mă aștept și sunt pregătită să înfrunt provocările cu mai multă înțelepciune și curaj, promit să lupt mai intens pentru a deveni o adevărata supraviețuitoare!

Apreciez susținerea voastră din prima mea călătorie, iar acum, vă invit să fiți alături de mine și în această continuare a aventurii. Sper să simțiți pasiunea și hotărârea mea în fiecare moment. Haideți să începem acest nou capitol împreună! ????

Nu uitați ca începe in 16 ianuarie 2024 pe @protv_romania”, a scris Ana Porgras, pe Instagram.

Survivor România All Stars, din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni