• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alexandra Duli, prima postare după ce s-a aflat că va participa la Survivor România All Stars: „Sper să fie cu noroc”

Alexandra Duli, prima postare după ce s-a aflat că va participa la Survivor România All Stars: „Sper să fie cu noroc”

Alexandra Duli, prima postare după ce s-a aflat că va participa la Survivor România All Stars: „Sper să fie cu noroc”

Survivor România se întoarce pe micile ecrane, însă de această dată competiția este la un alt nivel. Toți concurenții din acest sezon știu cu ce se vor confrunta pe insulă deoarece au mai experimentat experiența, în anii trecuți.

Gallery

​Cel mai iubit reality show din România se întoarce pe micile ecrane, într-o formulă cu totul nouă! Survivor România All Stars îi aduce în fața telespectatorilor pe 10 Faimoși și 10 Războinici, care au mai trecut odată prin experiența din Republica Dominicană.

Primii concurenți sunt, de acum, cunoscuți! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Ce a postat Alexandra Duli pe Instagram, după ce s-a aflat că va participa la Survivor România All Stars

Alexandra Duli se numără printre concurenții care vor face parte din echipa albastră, cea a Războinicilor. Aceasta știe deja la ce să se aștepte deoarece în sezonul 3 a demonstrat că îndeplinește criteriile unui supraviețuitor. Cu toate acestea, blondina a pierdut marele premiu, în favoarea lui Alex Delea, care a plecat acasă cu trofeul, în anul 2022.

Acum, Alexandra Duli a postat pe Instagram un mesaj pentru susținătorii ei:

„De abia aștept sa încep aceasta aventură!! A fost o experiența de viața și ii mulțumesc la Dumnezeu ca mai pot sa o fac încă odată!! Și sper sa fie cu noroc!
Va mulțumesc de susținere, va ador!!
Thank you for all the support, love youu!!!
#teamduli #allstarsromania”, a scris Alexandra pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni