• Emisiuni
  • Survivor România
  • Zanni, prima reacție după ce se alătură Faimoșilor la Survivor All Stars:„Cărămida care mi-a schimbat viața total”

Zanni, prima reacție după ce se alătură Faimoșilor la Survivor All Stars:„Cărămida care mi-a schimbat viața total”

Zanni, prima reacție după ce se alătură Faimoșilor la Survivor All Stars:„Cărămida care mi-a schimbat viața total”

Zannidache, câștigătorul sezonului 2, prima reacție după ce s-a aflat că va participa la Survivor All Stars.

Gallery

Din 16 ianuarie, 10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în cursa pentru supraviețuire în sezonul suprem: Survivor All Stars, care va fi disponibil pe PRO TV și VOYO.
Zanni, câștigătorul sezonului 2, este pregătit să intre, din nou, în cursă și să lupte pentru supraviețuire în jungla din Dominicană.

Concurenții din sezoanele anterioare revin pe traseul din Republica Dominicană pentru a-și testa limitele, într-un show de zile mari.

După ce Daniel Pavel a anunțat cine vor fi Faimoșii și Războinicii care vor debuta în sezonul suprem: Survivor All Stars, viitorii concurenți au postat, în mediul online, mesaje pentru fanii lor.

Mesajul lui Zanni după ce s-a aflat că va participa la Survivor All Stars

Zannidache este câștigătorul sezonului 2 Survivor România. După această experiență, viața lui s-a schimbat complet și le promite fanilor săi că se va întoarce cu trofeul acasă, pentru a doua oră.

„3 ani de zile am reflectat asupra experientei "SURVIVOR". Caramida care mi-a schimbat viata total, care m-a si cladit ca barbat. Indiferent de rezultat, nu cred ca am adversar in SUPRAVIETUIRE, jocul in care ultimul castiga. Am renuntat la mandrie, nu mai fug dupa faima, insa vreau sa vin cu trofeul acasa. Scopurile mele sunt nobile, principiile mele sunt de necontestat. Dupa 26 de ani de frustrari si neajunsuri, am vazut ca Dumnezeu mi-a dat mai mult decat am sperat. Am profitat de fiecare semn si am stat departe de vicii si superficialitati. Nu stiti despre mine nici muzica, nici dansuri, nici vedetisme. Despre mine stiti ADEVARUL! Sarbatori fericite. Sanatate la familie”, a scris Zanni, pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Survivor România All Stars, din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni