• Emisiuni
  • Survivor România
  • Roxana Nemeș, prima reacție după ce se alătură Faimoșilor în Survivor România All Stars: „M-au cuprins toate emoțiile!”

Roxana Nemeș, prima reacție după ce se alătură Faimoșilor în Survivor România All Stars: „M-au cuprins toate emoțiile!”

Roxana Nemeș, prima reacție după ce se alătură Faimoșilor în Survivor România All Stars: „M-au cuprins toate emoțiile!”

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. Ce strategii vor face? Pe cine se vor baza? Aflăm, din 16 ianuariem 2024, la PRO TV și pe VOYO!

10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

După marele anunț, Roxana Nemeș a postat un mesaj pe contul de Instagram în care le-a spus fanilor cât de mult a însemnat pentru ea această experiență dar și cât de ușor i-a fost să spună DA unei noi provocări în jungla Dominicană.

„Și din nou… la Survivor! Survivor All Stars.
Vedeți bine! Da! Nu e un deja vu. Așa credeam si eu, pana aseara cand cei de la @protv_romania, au anunțat că vom pleca. De abia aseara, am realizat că e real si că voi merge din nou in jungla Dominicana. M-au cuprins toate emotiile!
Este o onoare si o mandrie, sa fiu printre cei mai buni din toate sezoanele.
Vă spun sincer ca mi-e dor de adrenalina de pe trasee si de experienta în sine. De conexiunea pe care am avut-o acolo, cu Dumnezeu, cu Universul. Este ceva unic.
Pentru mine, Survivor a fost o experiență care m-a uns pe suflet! Pe cât de grea, pe atât de interesantă și frumoasă! Mi-a schimbat viața!
Acesta este și motivul pentru care am acceptat din nou această provocare!
Așa că, incep prin a va multumi ca-mi sunteti alaturi mereu si sa va rog sa-mi tineti pumnii si sa-mi trimiteti energii bune. Voi avea nevoie de voi! ??
So… let the show begin! ?
Din Ianuarie, ne vedem la Survivor All Stars la @protv_romania !
Vă iubesc!, a scris artista pe contul de Instagram.

Din 16 ianuarie, 10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem: Survivor All Stars, la PRO TV și pe VOYO!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni