• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor: Dincolo de insulă, episod nou pe VOYO. Cum a fost pentru Alexandra Ciomag întoarcerea din junglă

Survivor: Dincolo de insulă, episod nou pe VOYO. Cum a fost pentru Alexandra Ciomag întoarcerea din junglă

Survivor: Dincolo de insulă, episod nou pe VOYO. Cum a fost pentru Alexandra Ciomag întoarcerea din junglă

Un nou episod din seria „Survivor: Dincolo de Insulă” este disponibil acum pe VOYO! De această dată, abonații pot vedea care a fost reacția Alexandrei Ciomag atunci când s-a întors din Jungla Dominicană.

In episodul 10, al formatului exlclusiv VOYO, Survivor: Dincolo de insula, Alexandra Ciomag paraseste competitia, dupa un parcurs impresionant, si revine la civilizatie.

În primă fază, după Consiliul de eliminare, Alexandra Ciomag a devenit nostalgică și și-a amintit cu drag de începutul ei în competiția Survivor, precum și de momentele petrecute cu ceilalți concurenți în baraca de pe plajă.

"A fost o provocare foarte mare, pentru că, încă de la început am zis că plec cu acest dezavantaj și anume că voi fi cea mai mică și ceilalți vor încerca să mă ia peste picior, pentru a încercă să cedez eu psihic. Aceste lucruri mă fac să evoluez și mai mult și să-mi doresc și mai tare să le demonstrez că nu este așa"

"Mă gândesc că o să-mi fie dor de trasee, locul în care găteam, locul unde ne făceam focul și stăteam la povești. Țin minte cum în fiecare seara scuturam pătura, acele pături pe care la aveam, le așezam de fiecare data să pară curate, deși duhneau. Nu știu, a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea".

Odată cazată la hotel, concurenta s-a bucurat de toate avantajele aduse de civilizație, telefon cu internet, mâncare din belșug, apă caldă și un pat confortabil. Însă, înainte de toate, Alexandra Ciomag și-a sunat mama entuziasmată, după care s-a întâlnit cu Alexandra Porkolab și Andreea Moromete, cu care a făcut câteva glume la adresa lui Andrei Krișan.

"N-am reușit mă să-l scot pe Andrei Krișan. Deci n-am reușit mă, mamă, toți războinicii voiau să-l scoață pe Krișan și n-am reușit (...). Nu a fost să fie, toate se întâmplă cu un scop".

Vezi ce a făcut Alexandra Ciomag când a revenit în țară pe VOYO, în episodul 10 din Survivor: dincolo de insulă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni