• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România, 9 mai 2023: La Consiliul de Nominalizare este chiar "sarabanda nominalizărilor", cum spune Dan Pavel

Survivor România, 9 mai 2023: La Consiliul de Nominalizare este chiar "sarabanda nominalizărilor", cum spune Dan Pavel

Survivor România, 9 mai 2023: La Consiliul de Nominalizare este chiar "sarabanda nominalizărilor", cum spune Dan Pavel

La Consiliul de Nominalizare se hotărăște din nou care dintre concurenți riscă să plece. 

Înainte de Consiliu însă, concurenții vorbesc despre  Andrei Krișan. Acesta însă se bucură de victorie și primește alte recompense. Comentariile la adresa lui sunt însă extrem de acide.

Alexandra Porkolab: "Auzim foarte multe laude la adresa lui Andrei (...) Mi se pare că Andrei e mințit pe față, el zâmbește și îi place.  Competitivitatea lui a scăzut, te bați cu fete, frate."



Discursurile sunt la fel de supărate și când se ajunge la Consiliul de Nominalizare. Cu argumente care mai de care, concurenții votează, iar într-un final Ștefania ajunge alegerea grupuiui.


 

Andrei Krișan face o nominalizare strict strategică: Andreea Moromete! El spune că este strategică, dar Andreea se supără foarte tare: "mă deranjează modul în care a fost făcută. (....) E nasol, mă, când ești sincer. Trebuie să păcălești oameni, să îți bați joc. (....) Avea dreptate Robert! (....) Caracter la Andrei, uite.(...) Cât de bine a jucat-o Krișan! Băi, ești cel mai fals din toată competiția! Robert, câtă dreptate ai avut!"

Afirmațiile Andreei împart echipa în două: unii chiar o felicită pentru curaj, alții o acuză de diferite lucruri și consideră că greșește mult.  Modul în care Andreea se exteriorizează aproape că te face să uiți că ea are un as în mănecă.  Aceasta a găsit într-adevăr simbolul imunității ascunse, un totem special care îi conferă anumite privilegii. Mai precis, avantajele sunt stipulate într-un bilețel aflat alături de totem: 

 „Felicitări! Ai găsit simbolul imunității ascunse. Poți folosi acest simbol sacru în beneficiul tău sau pentru a salva un alt membru al tribului tău. Atenție! Ultima oportunitate de a folosi acest simbol este în consiliul tribal dinainte de a rămâne ultimii 5 în cursă."

Cum și dacă acest totem de imunitate o va izvăvi pe Andreea de la eliminare, rămâne de văzut. 

VEZI CONVERSAȚIILE HALUCINANTE ÎN VIDEO-UL ATAȘAT



FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni