• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ce i-a șoptit Carmen Grebenișan lui Ionuț Iftimoaie, atunci când luptătorul a părăsit Survivor România

Ce i-a șoptit Carmen Grebenișan lui Ionuț Iftimoaie, atunci când luptătorul a părăsit Survivor România

Ce i-a șoptit Carmen Grebenișan lui Ionuț Iftimoaie, atunci când luptătorul a părăsit Survivor România

Ediția de luni, 17 aprilie 2023, a fost una care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură! Atunci când nimeni nu se aștepta, Domnul Dan a făcut un anunț de urgență: Ionuț Iftimoaie părăsește competiția Survivor România, din motive personale.

Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați luptători de la noi din țară, acesta bucurându-se atât de o carieră impresionantă, cât și de iubirea necondiționată a familiei sale. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ FAMILIA LUI)

Campionul a acceptat provocarea Survivor România și a plecat în Republica Dominicană, acolo unde a petrecut mai bine de 3 luni. Cu toate că mulți se așteptau să îl vadă în finală, concurentul a părăsit jungla Dominicană în timpul Consiliului de Urgență din ediția de luni, 17 aprilie 2023. Potrivit primelor declarații ale acestuia, familia sa are nevoie de el acasă. 

După ce a decis să părăsească competiția pentru a fi aproape de familie, Ionuț Iftimoaie le-a adresat concurenților și telespectatorilor câteva cuvinte de adio:

"Plec de aici mult mai bogat decât când am intrat în prima zi. Față de toți cei care am greșit vreau să-mi cer scuze și să vă spun cu mâna pe suflet că vreau să plec din Survivor și să iau cu mine doar amintiri plăcute".

După ce a ținut un scurt discurs, Ionuț Iftimoaie s-a îmbrățișat cu foștii lui colegi. Atunci când a ajuns la Carmen Grebenișan, aceasta i-a șoptit ceva la ureche fostului ei coleg, acesta aprobând-o imediat:

„Sper să ne învățăm fiecare lecțiile”, a spus Carmen.

„Sigur că da”, a răspuns Iftimoaie.

În acest moment, în cocurs au rămas 10 concurenți. Atât mai sunt în tribul Taino, iar pentru ei provocarea merge mai departe. Îi așteaptă o nouă luptă pentru Imunitate, pentru colanul care le asigură locul pentru cel puțin încă o săptămână!

Sursă foto: Ionuț Iftimoaie/Instagram, Carmen Grebenișan/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni