• Emisiuni
  • Survivor România
  • Remus Boroiu a fost eliminat de la Survivor România. „Mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu”

Remus Boroiu a fost eliminat de la Survivor România. „Mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu”

Remus Boroiu a fost eliminat de la Survivor România. „Mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu”

13 concurenți au început această săptămână cu o reală bucurie și cu gândul că au atins o bornă importantă a celui mai dificil reality show din lume: au trecut de Unificare și vor lua parte la luptele individuale. Primele zile în această formulă a tribului Taino au scos la iveală noi alianțe, strategii care nu au fost duse la capăt, dar și primele lupte pe traseu.

Aseară, discuțiile s-au aprins mai tare ca niciodată în noul trib și au fost duse la extrem ca urmare a voturilor făcute la Consiliul de Nominalizare. Dacă Alin a început să se îndoiască de loialitatea lui Robert, cel din urmă este tot mai sigur că totul este ”un joc psihologic de la Remus”. Carmen este convinsă că între ei se află un mare trădător, și anume Ionuț Iftimoaie: ”faptele au vorbit de la sine, vorbele sunt goale”, iar Alin și Remus simt că au reușit să-l demaște pe Dan Ursa, ca fiind ”cel mai fals”. 

În ciuda tuturor discuțiilor interne, pe traseu, concurenții au dat totul în lupta pentru Comunicare care le-a dat șansa să-și asculte melodia favorită. Dan Ursa a ales ca Bianca Patrichi să fie căpitan de echipă, iar cei doi și-au ales oamenii care să le fie aproape în această probă. Cu 7-5, Bianca și ai ei coechipieri s-au impus și au avut parte de o seară care le-a încărcat bateriile. ”Un sentiment atât de plăcut, încărcare cu energie grozavă”, a spus Andrei Krișan, iar Carmen a admis că această șansă a făcut-o să realizeze cât de mult îi lipsește muzica. 

După distracție, a urmat un nou Consiliu încărcat de vești, în care Daniel Pavel a oferit informația cea mai așteptată: cine va pleca acasă! Remus Boroiu și Carmen Grebenișan au așteptat cu emoție decizia celor de acasă, iar cel care a fost extrem de aproape de câștigarea Imunității s-a transformat în pierzătorul săptămânii. 

”E greu să-mi mai găsesc cuvintele. Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, nu înseamnă că sunt oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maxim în anumite direcții și simt că-i las baltă pe unii dintre cei rămași, dar vreau să le dau multă încredere și putere. Încă nu-mi vine să cred că se termină experiența. Îmi doream foarte mult să stau aici până la final, dar probabil că pentru mine experiența a fost. Mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu”, a spus Remus înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție și să-l invite pe drumul spre casă. 

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon! 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni