• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor 2023, 5 aprilie. Momente dramatice la jocul de comunicare. Cine e echipa câștigătoare

Survivor 2023, 5 aprilie. Momente dramatice la jocul de comunicare. Cine e echipa câștigătoare

Survivor 2023, 5 aprilie. Momente dramatice la jocul de comunicare. Cine e echipa câștigătoare

După reproșurile pe care și le-au aruncat pe insulă, concurenții trebuie să se despartă în două echipe și să joace pentru recompensa de astăzi de la jocul de comunicare. 

Dan Ursa a ajuns căpitan și echipă, având posibilitatea, din această poziție, să desemneze un al doilea căpitan. Este vorba de Bianca Patrichi. Cei doi încep să-și formeze echipa cu care vor juca azi. Remus Boroiu nu dorește să joace în echipa lui Dan Ursa, dar este obligat: ”Mulțumesc că mi-ai luat șansa de a câștiga alături de ceilalți!”



Primul duel al serii s-a dat între Dan Ursa și Alin Chirilă! ”Are un bulan omul ăsta ceva de speriat!” 



Remus Boroiu, de la echipa lui Dan Ursa, intră pe teren împotriva lui Kamara, de la echipa Biancăi. Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab îi ajută pe băieți și fac prima jumătate de traseu. Remus Boroiu câștigă punctul în fața lui Kamara și, la final, primește o îmbrățișare neașteptată de la o concurentă.



Carmen Grebenișan se înfruntă cu Alexandra Ciomag. Pentru echipa Alexandrei, ajută Remus Boroiu, pentru Carmen Grebenișan a intrat pe traseu Alin Chirilă. Greșeala de pe traseu care a făcut diferența cât privește scorul. 



Robert Moscalu intră pe traseu cu Andrei Krișan. La înălțime, de pe tobogan, ajută Andreea Moromete și Carmen Grebenișan. Ce sfat îi dă Remus Boroiu după ce Robert Moscalu pierde punctul.




Echipa lui Dan Ursa este reprezentată de Andreea Moromete, în timp ce se confruntă cu Bianca Patrichi, căpitanul echipei adeverse. Andreea Moromete are șansa de a câștiga un punct decisiv.



Alin Chirilă și Alexandra Porkolab se înfruntă pe traseu, echipa Biancăi Patrichi având un avantaj cât privește punctajul. Pentru că Alin punctează, Bianca și echipa ei câștigă jocul de comunicare și se vor bucura de muzică lor preferată în celebrul foișor. Jocul de comunicare se termină cu scorul de 7 la 5.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni