• Emisiuni
  • Survivor România
  • Daniel Pavel, dezvăluiri sincere despre momentul în care rostește numele concurentului eliminat: „Este greu”

Daniel Pavel, dezvăluiri sincere despre momentul în care rostește numele concurentului eliminat: „Este greu”

Domnul Dan, prezentatorul show-ului fenomen, a făcut un scurt rezumat pentru ultima săptămână de Survivor! Atât Războinicii, cât și Faimoșii au luptat din greu pe traseu, dar la final unul dintre ei a fost nevoit să pece acasă. Iată ce a spus prezentatorul show-ului fenomen despre momentul în care anunță concurentul eliminat!

Ultima săptămână de Survivor a fost plină de suspans și emoție, mai ales pentru concurenții care au fost nominalizați spre eliminare. Cel care a părăsit show-ul fenomen din Dominicană este Eduard Gogulescu, tânărul de 23 de ani care s-a accidentat în prima lui intrare pe traseu.

Drumul său a fost scurt dar a învățat multe din această experiență, lucru pe care l-a și mărturisit în Consiliul de nominalizare de marți. 

Domnul Dan i-a rostit numele miercuri, iar acum tânărul se află în drum spre casă. Prezentatorul ne-a mărturisit, în cadrul unui interviu exclusiv, cum se simte atunci când este nevoit să anunțe concurentul eliminat:

„E unul dintre cele mai grele lucruri pe care trebuie să le fac. De ce? Pentru că trăim împreună, sunt alături de ei pe traseu, comentez evoluțiilor lor. În momentul în care un el sau o ea trebuie să plece vreau să amintesc ce au făcut aici și cum s-au descurcat”, a mărturisit Daniel Pavel.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni