• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 30 mai. Domnul Dan prezintă ultima probă a sezonului suprem Survivor All Stars! Cum se va desfășura primul joc din Finală: „Am trăit tot ce se putea trăi!”

Survivor All Stars, 30 mai. Domnul Dan prezintă ultima probă a sezonului suprem Survivor All Stars! Cum se va desfășura primul joc din Finală: „Am trăit tot ce se putea trăi!”

Daniel Pavel i-a invitat pe cei trei finaliști în fața națiunii, pentru a juca ultima lor probă din competiția Survivor All Stars!

Gallery

Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu au venit, pentru ultima dată, pe traseu, pentru a se lupta în puncte pentru premiul cel mare.

„Am trăit tot ce se putea trăit în competiția asta! Am un sânge albastru ce curge printr-o inimă roșie și sunt Los Bandidos! Am dat tot ce am putut, ăsta sunt, ăsta am fost și ăsta voi fi eu, Andrei Ciobanu”, a spus Andrei Ciobanu.

Domnul Dan a explicat ce au de făcut pe teren, dar și cum va funcționa sesiunea de televoting, pe care toată națiunea Survivor o așteaptă cu sufletul la gură.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni