• Emisiuni
  • Survivor România
  • Iancu Sterp, ultimele declarații înainte de finala Survivor All Stars 2024: ”Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală”

Iancu Sterp, ultimele declarații înainte de finala Survivor All Stars 2024: ”Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală”

Iancu Sterp, ultimele declarații înainte de finala Survivor All Stars 2024: ”Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală”

Andrei Ciobanu, Zannidache și Iancu Sterp sunt cei trei finaliști care joi seară, de la 20.30, vor lupta pentru cei 100.000 de euro și titlul de Survivor All Stars.

Cu 42 de jocuri câștigate de la Marea Unificare, Iancu Sterp și-a câștigat locul în finală, acolo unde va lupta contra lui Andrei Ciobanu și lui Zanni. ”Nu te întâlnești de multe ori în viață cu o ocazie ca asta, iar eu am de gând să nu o ratez”
Diseară vor avea loc două bătălii epice și două sesiuni de vot incendiare, iar Iancu Sterp spune: ”Urmează o finală pe cinste. Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală, îl merităm. Am fost de la începutul sezonului aici”

Gallery

Andrei. Iancu. Zanni. Cine va fi campionul unei competiții atât de puternice? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor All Stars? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi are loc FINALA! Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, LIVE, Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni