• Emisiuni
  • Survivor România
  • Andrei Ciobanu, ultimele declarații înainte de finala Survivor All Stars 2024: ”De data asta, o să câștig!”

Andrei Ciobanu, ultimele declarații înainte de finala Survivor All Stars 2024: ”De data asta, o să câștig!”

Andrei Ciobanu, ultimele declarații înainte de finala Survivor All Stars 2024: ”De data asta, o să câștig!”

Andrei Ciobanu, Zannidache și Iancu Sterp sunt cei trei finaliști care joi seară, de la 20.30, vor lupta pentru cei 100.000 de euro și titlul de Survivor All Stars.

Gallery

După un parcurs sinuos, în care a luptat atât alături de Războinici, cât și alături de Faimoși, Andrei Ciobanu a ajuns în finala Survivor All Stars 2024. Cu 33 de jocuri câștigate, începând de la Marea Unificare, Andrei Ciobanu și-a câștigat locul printre cei mai buni în cea mai dură competiție televizată.
Diseară vor avea loc două bătălii epice și două sesiuni de vot incendiare, iar Andrei Ciobanu va menționa că este mai motivat ca niciodată: ”Am ajuns până aici și nu am de gând să renunț acum. De data asta, o să câștig”.
Aflat în Dominicană, pentru finala Survivor All Stars 2024, Andrei Ciobanu a ținut să le mulțumească fanilor și a făcut următoarea precizare: ”Trofeul va fi albastru!”.

Andrei. Iancu. Zanni. Cine va fi campionul unei competiții atât de puternice? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor All Stars? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi are loc FINALA! Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, LIVE, Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni