• Emisiuni
  • Survivor România
  • Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zannidache luptă diseară pentru titlul Survivor All Stars! ”De data asta, o să câștig”

Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zannidache luptă diseară pentru titlul Survivor All Stars! ”De data asta, o să câștig”

Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zannidache luptă diseară pentru titlul Survivor All Stars!  ”De data asta, o să câștig”

Andrei. Iancu. Zanni. Cine va fi campionul unei competiții atât de puternice? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor All Stars? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi are loc FINALA! Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, LIVE, Survivor All Stars!

Visul lor a fost să ajungă până la capăt! Aseară au trăit emoția unui joc cu o încărcătură incredibilă. Au înțeles că ziua în care vor păși cu toții pe drumul final în cel mai puternic format din lume este extrem de aproape. Însă... până atunci a mai rămas un hop: cel de a ajunge în ultimul act al competiției și de a câștiga titlul și premiul cel mare. Trei concurenți au mai rezistat, iar astăzi... e vremea pentru FINALA Survivor All Stars.
Seara trecută a început cu o confruntare de care pe care, unde cei patru concurenți aflați în luptă s-au implicat sufletește și fizic pentru a câștiga și pentru a face pasul spre clipa finală, în care decizia le va aparține celor de acasă. ”Mi-am dat tot sufletul. Mi-era frică că nu o să ating momentul ăsta”, a declarat Zanni, după ce a ajuns primul, pentru a doua zi la rând, la șase puncte. Acesta a fost urma de Iancu, care a recunoscut că tot ce a trăit a fost la cea mai mare intensitate: ”fiecare a trecut prin foc, prin felul lui”.
Pentru Sorin și Andrei a urmat Duelul eliminatoriu, momentul în care totul s-a încheiat pentru primul dintre ei, definitiv. ”Am zis tot sezonul că nu am emoții, nu mi-e frică, dar îmi era pentru că jucam cu cei mai buni, cei mai rapizi, cei mai îndemânatici. Eram alături de ei, uneori reușeam să și câștig. Subestimarea voastră m-a întărit și vă mulțumesc. Sper să fie o lecție de viață pentru toți. Mi-am dorit să fac imposibilul să fie posibil. Mulți poate nu mi-ar fi dat nicio șansă să ajung aici”, a declarat Sorin Pușcașu, înainte de a părăsi show-ul suprem.
Diseară vor avea loc două bătălii epice și două sesiuni de vot incendiare. ”Urmează o finală pe cinste. Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală, îl merităm. Am fost de la începutul sezonului aici”, va spune Iancu Sterp. Zanni va recunoaște că ”lăsăm în urmă clasamentul, baraca, o casă în copac” și se declară pregătit pentru lupta finală: ”să înceapă, abia m-am încălzit”. Iar Andrei Ciobanu va menționa că este mai motivat ca niciodată: ”Am ajuns până aici și nu am de gând să renunț acum. De data asta, o să câștig”.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, LIVE, Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni