• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 29 mai 2024. Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu se simt vizați de comentariile lui Zanni. Concurenții susțin că nu sunt respectați de acesta, deși ei îl tratează cu respect: „Fii și tu om!”

Survivor All Stars, 29 mai 2024. Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu se simt vizați de comentariile lui Zanni. Concurenții susțin că nu sunt respectați de acesta, deși ei îl tratează cu respect: „Fii și tu om!”

Sorin Pușcașu, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp sunt nemulțumiți de Zanni, considerând că acesta nu îi respectă. Primii doi se simt vizați de unul dintre comentariile pe care acesta le-a făcut, dar Iancu le ia apărarea, menționând că amândoi își merită locul în semifinală.

Gallery

​Iancu Sterp: „Zanni a trecut prin multe. Acum, că se vede în poziția de semifinalist, e liniștit. Doar la joc a avut o afirmație mai proastă, care cred că i-a vizat pe Sorin și pe Andrei”

Sorin Pușcașu: „Știu că se referea la mine și la Andrei. Nu pot să trec peste, atunci când mă calci pe coadă. E normal să îți dau replica”

Andrei Ciobanu: „Până și-n ultimul moment, când noi dăm cu bunătate și noi îi spunem «Băi, bravo! Ai meritat».... Ai fost primul care te-ai salvat și ai intrat în semifinală. Fii și tu om!”

 

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni