• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 29 mai 2024. Zanni consideră că s-a făcut dreptate prin plecarea lui Robert Moscalu. Concurentul, recunoscător pentru că a reușit să treacă de încercările Războinicilor de a-l pune la pământ: „S-a terminat cu vânătoarea”

Survivor All Stars, 29 mai 2024. Zanni consideră că s-a făcut dreptate prin plecarea lui Robert Moscalu. Concurentul, recunoscător pentru că a reușit să treacă de încercările Războinicilor de a-l pune la pământ: „S-a terminat cu vânătoarea”

Robert Moscalu a pierdut duelul eliminatoriu, pe care l-a dat împotriva lui Sorin Pușcașu, iar plecarea acestuia din competiție este un real motiv de bucurie pentru Zanni. Sorin Pușcașu, în schimb, este recunoscător pentru locul din semifinală, considerându-se mai slab decât Robert Moscalu.

Gallery

​Zanni: „În această dimineață, m-am trezit foarte bine. De ce? Am simțit că s-a terminat cu nedreptatea, cu vânătoarea. Nu eram bine psihic și sufletește. Sunt recunoscător, pentru că am avut putere să trec peste toate piedicile Războinicilor”

Sorin Pușcașu: „Ne-a părut foarte rău că noi doi trebuie să ne duelăm. Ne așteptam să nu mergem unul cu celălalt. Dacă luăm întreg pachetul, din tot sezonul, el a fost mai bun ca mine”

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni