• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 16 mai. TJ Miles și Zanni, puși față în față pentru a-și rezolva conflictul! Ce au putut să-și mărturisească unul altuia

Survivor All Stars, 16 mai. TJ Miles și Zanni, puși față în față pentru a-și rezolva conflictul! Ce au putut să-și mărturisească unul altuia

TJ Miles și Zanni au ajuns să fie puși față în față deoarece conflictul dintre ei întrecea orice limită a tribului. Astfel, aceștia au avut posibilitatea de a-și mărturisi ceea ce îi deranjează.

TJ Miles și Zanni au fost extrem de apropiați de-a lungul sezonului, însă după ce Ștefania Stănilă a părăsit concursul, lucrurile au început să se schimbe între ei. Acum, după o perioadă în care nu și-au vorbit, cei doi au fost puși față în față pentru a-și rezolva conflictul.

„M-au durut niște chestii pe care le-ai spus, că eu nu am făcut nimic și...”, a spus TJ Miles.

„Și pe mine m-a durut! Cred că relația noastră, din partea ta, a fost competițională. Nu a fost frăția aia care te bați cu pumnul în piept că există”, a spus Zanni.

Cei doi au vorbit și despre strategiile de eliminare pe care să le facă în viitor.

„Zannidache de acum trei ani nici nu l-ar fi lăsat să vorbească! Zanni e în stare să îl zdrobească”, a mai spus artistul.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni