• Emisiuni
  • SuperStar România
  • În primele două semifinale, concurenții au oferit un show de zile mari la Arenele Romane. Imagini din culisele SuperStar

În primele două semifinale, concurenții au oferit un show de zile mari la Arenele Romane. Imagini din culisele SuperStar

În primele două semifinale, concurenții au oferit un show de zile mari la Arenele Romane. Imagini din culisele SuperStar

Au trecut de etapa recall-urilor, iar acum au urcat pe scena de la Arenele Romane și au încercat să-i convingă pe jurați că au ceea ce le trebuie pentru a ajunge în live-uri. 

Cei 32 de concurenți, care au reușit să-i impresioneze pe jurați, vor trebui acum să convingă publicul din sală, dar și telespectatorii de acasă că au stofă de superstar.  

Structura etapei presupune că în fiecare dintre cele patru semifinale vor intra câte 8 concurenți. Fiecare va interpreta 2 piese, alături de band-ul care se află pe scenă. Doar doi concurenți se vor califica direct în live-uri, iar dintre cei 6 rămași, unul va fi ales pentru a intra la votul publicului. 

După ce au urcat pe scena de la Arenele Romane și au oferit momente de senzație în fața unui public care a cântat și dansat cu ei, doar patru concurenți au reușit să se bucure la auzul veștii că au ajuns în live-uri, iar doi dintre ei au obținut wild card-uri și așteaptă voturile celor de acasă.
 

În urma primelor două semifinale, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu, Maria Jugănaru și Romina Apostol s-au calificat în live-uri.

Maria Ojică și Bianca Bîsceanu mai au o șansă să ajungă în finală, dacă vor fi votate de public. 

Emoțiile din spatele scenei au fost mari și de această dată, dar cu un partener de nădejde, cum este Kaufland, concurenții s-au simțit mai în largul lor. 

„Atunci când vezi un show de genul acesta la televizor...parcă da, e emoționant, îți stoarce o lacrimă, dar în momentul în care e în fața ta o persoană mai sensibilă care îți transmite ție tot...e dificilă partea asta și eu n-am mai trecut prin asta până acum”, spune Raluka. 

Nu ratați, vineri, de la 20:30, a treia semifinală SuperStar România! Nu mai e loc de greșeli, orice mică eroare va fi taxată. Emoțiile pot fi doar constructive. De astăzi se scrie un nou capitol al legendei. 

Ediția poate fi urmărită, în avans, pe platforma VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni