Discuție aprinsă între Cristi Mitrea și Răzvan Botezatu: “Nu mai ridica tonul la nimeni!”

Discuție aprinsă între Cristi Mitrea și Răzvan Botezatu: “Nu mai ridica tonul la nimeni!”

Nici nu au ajuns bine în camp după probă, că spiritele s-au și încins între concurenți. Răzvan Botezatu a fost revoltat de ieșirea Marei Bănică, care i-a reproșat că nu ajută la mutatul lucrurilor din camp. 

“Vai, când am auzit-o mi s-a zbârlit părul în cap. Eu tac, încerc să nu mă mai cert cu ei...dar îți dai seama tac, tac, dar lasă-mă... că eu sunt vulcanic, sunt Berbec, adică mie nu trebuie să îmi dai foc de prea multe ori, că o iau razna”, a spus Răzvan la testimoniale. 

Revoltat de țipetele lui Răzvan, Cristi Mitrea a intervenit: “Băi, îți zic între patru ochi nu mai țipa la nimeni. Nu mai ridica tonul la nimeni. Oprește-te! Eu vreau ca săptămâna asta să fie liniște! Nu mai ridica tonul la nimeni”.

“E atât de prostuț încât insistă numai pe ale lui și nu-l scoți.. Când vezi că un om e limitat și efectiv nu înțelege, îi dai pace și te duci mai departe să îți vezi de ale tale”, a spus Cristi Mitrea la testimoniale.

Și Răzvan Botezatu i-a făcut o caracterizare lui Cristi Mitrea: “Este un om care efectiv trăiește numai din invidie și se hrănește cu ce a făcut ăla, de ce a dres ăla și încearcă să iasă în față prin efectiv agresivitate. Deci, el atâta știe: să fie agresiv, în rest zero!”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni