• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit Gym, intră sub acoperire: "Am investit toți banii! Nu mai aveam nicio resursă"

Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit Gym, intră sub acoperire: "Am investit toți banii! Nu mai aveam nicio resursă"

Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit Gym, intră sub acoperire: "Am investit toți banii! Nu mai aveam nicio resursă"

Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit Gym, intră în această seară sub acoperire în propria companie. Omul de afaceri va lăsa deoparte confortul și va lucra cot la cot alături de angajații lui. Va ajuta la curățenie, va face mentenanță în sălile de sport pe care le deține, va repara aparatele și va sta la recepție pentru a-și întâmpina clienții. Ce va descoperi în această provocare vedem astăzi, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire. 

Stay Fit Gym este unul dintre cele mai mari lanțuri de săli de sport. Afacerea 100% românească a început în 2012 cu o sală, iar în prezent are peste 100.000 de abonați și 20 de centre în toată țara. Alexandru Lascăr avea 25 de ani atunci când a intrat în companie: ”Prima sală a fost deschisă în București. Marius, partenerul meu, a fondat-o. Eu m-am alăturat proiectului în 2013 și am făcut împreună cel de-al doilea centru. A fost cu adevărat o nebunie! Am reușit și ne-am implicat în acel centru, deși resursele erau foarte limitate. Am lucrat foarte mult fizic, de la pus mochetă, dat cu lavabilă, la tot ce puteam face. Probabil că a fost cea mai stresantă perioadă din viața mea pentru că am investit toți banii în locația respectivă, avea o chirie de câteva mii de euro bune și nu aveam nicio resursă să o acoperim în cazul în care nu funcționa. A fost o perioadă stresantă, dar cred că e purgatoriul fiecărui antreprenor ca să ajungă să reușească ceva”, a spus șeful înainte de a intra sub acoperire. 

Procesul de dezvoltare în care se află compania acestuia l-a făcut să accepte provocarea de a intra complet deghizat în centrele pe care le deține: ”Vreau să intru sub acoperire pentru a mă reconecta cu angajații. Urmează o etapă extrem de importantă în viața companiei, o dezvoltare accelerată. Prin urmare, va trebui să intru în contact cu ei, să le înțeleg nevoile și motivația, pentru a putea scala mai departe businessul și a putea integra procedurile pe care le avem în centrele actuale și în cele pe care le vom deschide”.

Cum vor reacționa angajații atunci când vor vedea alături de cine au lucrat pentru câteva zile, dar și cum îi va recompensa șeful pe cei care sunt adevărate exemple în compania lui, vedem astăzi, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire, la PRO TV. Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni