Șef sub acoperire 16 martie | Cum s-a descurcat David Aron în bucătărie

Șef sub acoperire 16 martie | Cum s-a descurcat David Aron în bucătărie

În prima zi sub acoperire, David Aron de la Hotel Alpin testează munca în bucătăria unuia dintre restaurantele hotelului. Managerul realizează că nu e pregătit pentru sarcinile obositoare de aici.

Tânărul Călin Simion este luat în grijă de Laura Mihalache, chef bucătar în cadrul complexului hotelier Alpin. Femeia de 52 de ani are o experiență bogată în bucătărie și decide să-l pună pe tânărul recrut la preparat ochiuri și omletă. Nimic mai simplu, ați putea spune! Ei bine, e chiar foarte complicat.

Mult timp, marfă puțină”, i-a transmis Laura, aruncându-i o privire rece. „Îmi transmite nesiguranță (...) Cred că în două ore trebuie să meargă la somn”, concluzionează cheful bucătar.

Vezi mai jos cât de greu i-a fost șefului în bucătărie!




Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni