• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Cine este Ionela Tudorache de la Șef sub acoperire episodul 4. Ce sacrificii a făcut pentru copiii ei

Cine este Ionela Tudorache de la Șef sub acoperire episodul 4. Ce sacrificii a făcut pentru copiii ei

Cine este Ionela Tudorache de la Șef sub acoperire episodul 4. Ce sacrificii a făcut pentru copiii ei

Octavian Petrescu, director executiv la Rodbun, nu a știut nicio secundă cine este angajata care l-a instruit. După câteva ore de muncă împreună, șeful sub acoperire a făcut o descopeire uluitoare.

Managerul companiei Rodbun nu știa cine este, de fapt, Ionela Tudorache de la fabrica de semințe din Tichilești. Abia după ce a muncit cot la cot cu ea, într-un moment de pauză, a reușit să o determine să-și deschidă sufletul. Femeia de 36 de ani, mamă a doi copii, lucrează la depozitul de semințe, însă ar fi putut foarte bine să fie contabilă.

A absolvit cursurile unei facultăți de contabilitate și informatică de gestiune, la zi, dar n-a practicat niciodată meseria pentru care s-a pregătit. A avut întotdeauna alte priorități, în care a investit timp și bani, iar acelea sunt cei doi copii ai ei. A făcut sacrificii enorme pentru a avea o casă și și-a pregătit copiii pentru viață cum a știut ea mai bine.

Băiatul meu știe tot ce trebuie să știe o persoană într-o curte, iar fata mea tot ce trebuie să știe în bucătărie o femeie”, a dezvăluit femeia în emisiunea Șef sub acoperire din 2 martie 2023.

Dar toate aceste sacrificii au venit cu privațiuni, lucru sesizat de copiii ei. 

De când îi am, doar anul ăsta am ieșit cu ei în oraș, la terasă. Mi-au zis: ai strâns pentru casă, dar n-am ieșit și noi la o terasă. Nu sunt săracă, dar am vrut să pun preț pe valoarea omului”, i-a spus Ionela ucenicului Laurențiu.

Vezi VIDEO mai jos!



Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni