Octavian Petrescu, inspecție la fabrica de semințe de la Tichilești

Octavian Petrescu, inspecție la fabrica de semințe de la Tichilești

O nouă zi de muncă sub acoperire îl aduce pe Octavian Petrescu la Tichilești, lângă Brăila, unde funcționează fabrica de procesat semințe a Grupului Rodbun. Ce nu știa despre angajații săi.

De la fabrica de semințe din Tichilești pleacă în fiecare an semințele de cereale de care au nevoie fermierii din România pentru cultivarea pământului lor. Este un obiectiv extrem de important pentru compania Rodbun, motiv pentru care șeful sub acoperire consideră că o inspecție este obligatorie.

Ionela Tudorache (36 de ani) este operator depozit și responsabilă cu instruirea noului recrut. Octavian Petrescu, care s-a dat drept Laurențiu Dragomir, este trecut prin toate operațiunile zilnice. Munca în fabrica de semnițe este extrem de dificilă și implică multă responsabilitate și echipament de protecție. 

Managerul constată cu stupoare că niciun angajat nu respectă normele de protecție, deși toți au primit echipament special de muncă. 

Nu tu măști, nu tu mănuși, deși le-am pus la dispoziție. Au absolut tot. Am văzut și pe cineva care nu lucra cu bocanci, avea niște papuci”, a reacționat șeful sub acoperire. 

Vezi momentul complet din episodul 4 Șef sub acoperire! 


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni